Grāmatu lasītājiem

Diakonijas centrā ir kristīgās literatūras bibliotēka, kurā varat izvēlēties grāmatas lasīšanai. Kamēr ir garie vakari, iesaku izlasīt: Telmas Sengsteres patiesu stāstu par musulmaņu meiteni Gulšanu Fatimu „Pārrautais priekškars”, kurā stāsta par musulmaņu ģimenes tradīcijām un Gulšanas dziedināšanu no paralīzes. Grāmata viegli lasāma un interesanta.

Annas Voskampas grāmatā „Tūkstoš dāvanu” Anna, kanādiešu fermera sieva, sešu bērnu mamma un mājskolotāja stāsta par savas ģimenes ikdienas rūpēm un priekiem, par pateicību Dievam katrā dzīves brīdī. Man Annas stāsts lika paskatīties uz savām dzīves likstām no Dieva skatapunkta. Izlasi arī tu!
Grāmata „Dzīvības ceļš” ir brīnišķīgs, izaicinošs piedzīvojums un liecība Artūra Rižeščonoka dzīvē. Tā stāsta par Artūra bērnību un skolas gadiem, kuros tika pazemots un piekauts ticības dēļ. Šodien Artūrs kalpo Dievam un stiprina citus ticībā.

Deivida Vilkersona „Vēstījumi. Pravietiska vēsts mūsu dienām” sniedz liecības par Dieva Vārda piepildīšanos draudzē pirms Kristus Otrās atnākšanas.